Budureanul - Sport

SPORT

Mare surpriză în finala Openului Galez de Snooker, Joe Perry l-a invins, duminica, pe Judd Trump, cu scorul de 9-5. La finalul primei sesiuni scorul a fost egal, 4-4, în sesiunea de seară Perry s-a dezlănțuit și l-a invins categoric pe Trump.

Quentin Fillon Maillet s-a impus si in proba de urmarire dupa ce a castigat si ieri proba de sprint si a pornit primul in concursul de astazi de la Kontiolahti.

Biatlon

04.03.2022

Echipa masculina a Norvegiei a castigat proba de stafeta de 4X7,5 km de la Kontiolahti din Finlanda.

Biatlon

04.03.2022

Echipa Norvegiei a castigat proba feminina de stafeta 4X 6 km de la Kontiolahti din Finlanda, ultima din aceasta editie de Cupa Mondiala.

Johannes Thingnes Boe a cucerit, vineri, medalia de aur in proba de 15 km cu start in masa de la Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing. A fost a patra medalie de aur pentru norvegian dupa cea de la sprint si cele de la stafeta mixta si stafeta masculina. De asememnea, Johannes Boe mai are o medalie de bronz in proba individuala....

Justine Braisaz-Bouchet a castigat proba de 12,5 km cu start in masa din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Beijing. Frantuzoaica, cu patru tururi de pena;izare, a terminat cursa in 40 de minute si 18 secunde, fiind urmata de norvegianca Tiril Eckhoff, la 15 secunde si 3 zecimi, si ea cu 4 tururi de penalizare.

Creați un site gratuit!