Budureanul - Sport

SPORT

Australianul Neil Robertson a castigat, duminica seara, Mastersul londonez de Snooker desfasurat pe parcursul intregii saptamani la Alexandra Palace din Londra.

Elvira Oeberg s-a impus miercuri, 12 ianuarie, in proba de sprint feminin de la Ruhpolding. Suedeza a parcurs cei 7,5 km in 19 minute 45 de secunde si 2 zecimi, avand trageri perfecte in poligon.

La sfarsitul saptamanii a avut loc o noua etapa in cadrul Cupei Mondiale de Biatlon. La Oberhof, in Germania, s-au desfasurat curse de spint, stafeta mixta, normal si single, si pursuit.

Dupa terminarea celei de-a 70 editie a Turneului Celor 4 Trambuline la sarituri cu schiurike, icarii moderni au ramas la Bischofshofen pentru o etapa individuala si una pe echipe.

Ryoyu Kobayashi a fost la doar cativa metri de istorie. El a ratat sansa de a castiga, pentru a doua oara in cariera, Marele Slam la sarituri cu schiurile.

Biatlon

05.12.2021

Echipa masculina de biathlon a Romaniei s-a clasat pe locul al 10-lea in in prima proba de stafeta din acest sezon.

Noian de goluri in Liga a 5-a de fotbal, cate 9 la Diosig si Tarian, 8 goluri la Vascau. Unirea Rosia continua marsul triumphal, dupa 4-0 cu Zorile Buntesti, consolidandu-si pozitia de lider.

Judd Trump , castigatorul ultimelor 3 editii ale Openului Irlandei de Nord, a fost eliminat, vineri, in sferturi de catre Mark Allen, cel care in prima zi a competitiei a reusit un break maxim. Shaun Murphy a pierdut in joc decisiv in fata lui Ricky Walden.

Creați un site gratuit!