Budureanul - Sport

SPORT

Justine Braisaz-Bouchet a castigat cursa cu start in masa din ultima etapa a Cupei Mondiale de Biatlon. Frantuzoaica s-a impus in cei 12,5 km de la Oslo-Holmenkollen cu timpul de 35 de minute 20 de secunde si 8 zecimi.

Tiril Eckhoff a castigat, sambata, proba de pursuit din cadrul ultimei etape din Cupa Mondiala de Biatlon. Norvegianca a parcurs cei 10 km de la Oslo-Holmenkollen in 29 de minute si 55 de secunde.

Tiril Eckhoff a castigat, vineri, proba de sprint desfasurata pe distanta de 7,5 km in Oslo-Holmenkollen, in ultima etapa din cadrul Cupei Mondiale de Biatlon.

Dupa 4 etape, pe primul loc se afla Franta cu 18 puncte puncte, urmata Irlanda cu 16 puncte. Urmeaza Anglia cu 10 puncte si Scotia cu 10 puncte. Tara Galilor are 6 puncte, iar Italia este ultima, fara vreun punct.

Judd Trump a castigat Mastersului Turciei la snooker, turneu aflat la prima editie. In ultimul act al competitiei Trump l-a invins cu 10-4 pe Matthew Selt, reusind si un break maxim, 147 de puncte, in jocul al 10-lea.

Creați un site gratuit!